Oakley OO9473 947304

Ai descoperit perechea de ochelari Oakley care te asteapta sa o pui in valoare. Alegand acesti ochelari pentru femei Oakley OO9473 947304 iti vei completa look-ul intr-un mod original si purtandu-i, vei descoperi un accesoriu de neinlocuit pe tot parcursul zilei. Forma sport iti va sublinia personalitatea, iar lentilele de culoare gri cu filtru de protectie UV400, te protejeaza 100% de razele nocive ale soarelui.

Ochelarii de soare Oakley OO9473 947304 sunt un model specific al brandului Oakley. Acești ochelari de soare se remarcă prin designul lor inovativ, performanțele tehnice și calitatea materialelor utilizate.

Iată câteva caracteristici cheie ale ochelarilor de soare Oakley OO9473 947304:

  1. Protecție UV: Acești ochelari de soare oferă protecție 100% împotriva razelor ultraviolete (UVA, UVB, UVC) dăunătoare. Acest lucru ajută la protejarea ochilor de efectele nocive ale radiațiilor solare.
  2. Tehnologie de lentile avansate: Ochelarii de soare Oakley sunt cunoscuți pentru tehnologia lor inovatoare de lentile. Modelul OO9473 947304 este probabil echipat cu lentile de înaltă calitate, care oferă claritate optică, rezistență la impact și reducerea reflexiilor neplăcute.
  3. Design ergonomic și confortabil: Oakley pune accent pe confortul purtătorului și pe performanță. Ochelarii de soare OO9473 947304 sunt concepuți pentru a se potrivi bine pe față și pentru a oferi o fixare sigură. De asemenea, aceștia pot avea un sistem de prindere ajustabil pentru a se adapta la nevoile individuale.
  4. Durabilitate și rezistență: Oakley este recunoscut pentru durabilitatea produselor lor. Materialele folosite pentru ochelarii de soare sunt de înaltă calitate, rezistente la impact și la uzură. Acest lucru asigură o durată de viață mai lungă a ochelarilor și o protecție mai bună în timpul activităților sportive sau în condiții extreme.
  5. Stil și versatilitate: Ochelarii de soare Oakley OO9473 947304 pot avea un design modern și atrăgător, adaptat tendințelor actuale în modă. Aceștia pot fi disponibili în diferite culori și finisaje, permițându-vă să alegeți modelul potrivit pentru stilul dvs. personal.

Este important să menționăm că informațiile specifice despre ochelarii de soare Oakley OO9473 947304 pot varia în funcție de sursa de achiziționare și de specificațiile exacte ale produsului. Este recomandat să consultați o sursă oficială sau un specialist Oakley pentru a obține informații precise și detaliate despre acest model înainte de achiziție.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ochelari de soare Oakley OO9473 947304”