Ochelarii de soare Ocean 29030 C2 sunt un model modern și atrăgător din colecția Ocean. Iată câteva informații despre acest model:

Design: Ochelarii de soare Ocean 29030 C2 au un design contemporan, cu o ramă neagră lucioasă și forme distincte. Forma ochelarilor de soare este cat eye, care adaugă o notă de feminitate și stil. Această formă se potrivește bine formelor de față ovale, rotunde sau pătrate, adăugând un aspect elegant și sofisticat.

Culoare: Modelul 29030 C2 are o ramă neagră lucioasă, care conferă un aspect elegant și versatil. Această culoare clasică poate fi ușor asortată cu diverse ținute și stiluri.

Lentile: Ochelarii de soare Ocean 29030 C2 sunt echipați cu lentile de calitate superioară, care oferă protecție UV eficientă împotriva razelor solare dăunătoare. Lentilele pot fi disponibile în diferite opțiuni, cum ar fi lentile polarizate sau lentile cu gradient, pentru a se potrivi preferințelor individuale și pentru a asigura o vedere clară și protejată.

Detalii de design: Modelul 29030 C2 se remarcă prin detaliile sale rafinate și atenția la design. Tamplele ochelarilor au un model texturat subtil, adăugând un element de stil și originalitate. De asemenea, logo-ul Ocean este discret amplasat pe tample, subliniind autenticitatea brandului.

Confort: Ochelarii de soare Ocean 29030 C2 sunt concepuți pentru a oferi un confort optim în timpul purtării. Aceștia au tampoane moi pentru nas și brațe ajustabile, asigurând o fixare sigură și un confort de durată.

Ochelarii de soare Ocean 29030 C2 sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc să adauge un element de stil și eleganță ținutelor lor. Aceștia oferă protecție solară eficientă și conferă un look modern și sofisticat. Indiferent dacă îi porți în timpul activităților în aer liber sau ca accesoriu de modă, ochelarii de soare Ocean 29030 C2 vor adăuga un plus de stil și încredere oricărei ținute.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ochelari de soare Ocean 29030 C2”