Ochelarii de vedere pentru damă Ana Hickmann AH1411 09A sunt o alegere perfectă pentru femeile care doresc să-și exprime stilul personal și să adauge o notă de eleganță și rafinament la ținutele lor. Această pereche de rame de ochelari face parte din colecția Ana Hickmann, cunoscută pentru designul său sofisticat și atenția la detalii.

Designul ramei Ana Hickmann AH1411 09A este feminin și contemporan, cu linii curate și forme elegante. Ramele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, oferindu-vă rezistență și durabilitate pe termen lung.

Un aspect remarcabil al ochelarilor de vedere Ana Hickmann AH1411 09A este atenția la detalii și finisajele deosebite. Fiecare element al ramei este realizat cu grijă, punând accent pe eleganță și rafinament.

Ana Hickmann AH1411 09A este disponibil în nuanța „09A”, care adaugă o notă de farmec și subliniază stilul și personalitatea purtătoarei. Această nuanță poate varia în funcție de finisajul și efectele de culoare utilizate.

Pe lângă aspectul estetic, ramele de ochelari de vedere Ana Hickmann AH1411 09A oferă și o corecție vizuală precisă. Puteți adăuga lentilele potrivite prescripției dumneavoastră pentru a vă bucura de o vedere clară și confortabilă în orice situație.

Confortul este un aspect esențial al ochelarilor de vedere Ana Hickmann AH1411 09A. Aceștia sunt proiectați să se potrivească perfect pe față, oferindu-vă o purtare plăcută și fără disconfort.

Ochelarii de vedere Ana Hickmann AH1411 09A sunt alegerea perfectă pentru femeile care doresc să adauge eleganță și rafinament în aspectul lor. Cu un design feminin și contemporan, atenție la detalii și nuanță distinctă, aceștia vă vor ajuta să vă exprimați stilul personal și să vă bucurați de o vedere clară și confortabilă în același timp.

Producator: Ana Hickmann
Model: AH1411 09A
Pentru: Dama
Culoare rama: Negru/Auriu
Stil rama: Patrat
Material rama: Metal
Tip rama: Rama completa
Latime lentile: 55 mm
Lungime brate: 140 mm
Punte nazala: 16 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH1411 09A”