Ochelarii de vedere pentru damă Ana Hickmann AH1412 01A sunt un accesoriu elegant și sofisticat, conceput pentru a completa stilul și personalitatea femeilor moderne. Această pereche de rame de ochelari face parte din colecția Ana Hickmann, cunoscută pentru designul său rafinat și atenția la detalii.

Designul ramei Ana Hickmann AH1412 01A este feminin și atrăgător, cu linii elegante și contururi subtile. Ramele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, asigurându-vă durabilitate și confort în timpul purtării.

Un aspect distinctiv al ochelarilor de vedere Ana Hickmann AH1412 01A este atenția la detalii și finisajele de calitate superioară. Fiecare element al ramei este conceput cu grijă, pentru a adăuga o notă de eleganță și stil ochelarilor.

Ana Hickmann AH1412 01A este disponibil în nuanța „01A”, care poate varia în funcție de finisajul și efectele de culoare utilizate. Această nuanță adaugă un plus de farmec și subliniază stilul și personalitatea purtătoarei.

Pe lângă aspectul estetic, ramele de ochelari de vedere Ana Hickmann AH1412 01A oferă și o corecție vizuală precisă. Puteți adăuga lentilele potrivite prescripției dumneavoastră pentru a vă bucura de o vedere clară și confortabilă în orice situație.

Confortul este un aspect esențial al ochelarilor de vedere Ana Hickmann AH1412 01A. Aceștia sunt proiectați să se potrivească perfect pe față, oferindu-vă o purtare plăcută și fără disconfort.

Ochelarii de vedere Ana Hickmann AH1412 01A sunt alegerea perfectă pentru femeile care doresc să adauge o notă de eleganță și stil în aspectul lor. Cu un design feminin și atrăgător, atenție la detalii și nuanță distinctă, aceștia vă vor ajuta să vă exprimați stilul personal și să vă bucurați de o vedere clară și confortabilă în același timp.

Producator: Ana Hickmann
Model: AH1412 01A
Pentru: Dama
Culoare rama: Auriu/Roz
Stil rama: Rotund
Material rama: Metal
Tip rama: Rama completa
Latime lentile: 54 mm
Lungime brate: 140 mm
Punte nazala: 15 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH1412 01A”