Ochelarii de vedere pentru damă Ana Hickmann AH1412 07A reprezintă o alegere elegantă și stilată pentru femeile care doresc să-și completeze ținutele cu un accesoriu deosebit. Această pereche de rame de ochelari face parte din colecția Ana Hickmann, cunoscută pentru designul său sofisticat și atenția la detalii.

Designul ramei Ana Hickmann AH1412 07A este feminin și rafinat, cu linii subtile și forme elegante. Ramele sunt confecționate din materiale de înaltă calitate, asigurându-vă o durabilitate și rezistență pe termen lung.

Un aspect notabil al ochelarilor de vedere Ana Hickmann AH1412 07A este atenția acordată detaliilor și finisajelor deosebite. Fiecare element al ramei este realizat cu precizie, adăugând o notă de eleganță și rafinament.

Ana Hickmann AH1412 07A este disponibil în nuanța „07A”, care completează perfect stilul și personalitatea purtătoarei. Această nuanță poate varia în funcție de finisajul și efectele de culoare utilizate.

Pe lângă estetica lor atrăgătoare, ramele de ochelari de vedere Ana Hickmann AH1412 07A oferă și o corecție vizuală precisă. Puteți adăuga lentilele potrivite prescripției dumneavoastră pentru a beneficia de o vedere clară și confortabilă în orice situație.

Confortul este un aspect esențial al ochelarilor de vedere Ana Hickmann AH1412 07A. Aceștia sunt proiectați pentru a se potrivi perfect pe față, oferindu-vă o purtare plăcută și fără disconfort.

Ochelarii de vedere Ana Hickmann AH1412 07A sunt alegerea perfectă pentru femeile care doresc să adauge eleganță și rafinament în aspectul lor. Cu un design feminin și rafinat, atenție la detalii și nuanță distinctă, aceștia vă vor ajuta să vă exprimați stilul personal și să vă bucurați de o vedere clară și confortabilă în același timp.

Producator: Ana Hickmann
Model: AH1412 07A
Pentru: Dama
Culoare rama: Auriu
Stil rama: Ochi de pisica
Material rama: Metal
Tip rama: Rama completa
Latime lentile: 54 mm
Lungime brate: 140 mm
Punte nazala: 16 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH1412 07A”