Ochelarii de vedere pentru dame Ana Hickmann AH1453 07A sunt o alegere elegantă și sofisticată pentru femeile care doresc să își completeze ținutele cu un accesoriu deosebit. Acești ochelari de vedere au un design modern și distinctiv, evidențiindu-se prin detalii fine și finisaje impecabile.

Cu un cadru subțire și rafinat, ochelarii Ana Hickmann AH1453 07A se adaptează armonios formei feței, accentuând trăsăturile feminine. Materialul de înaltă calitate din care sunt confecționați conferă durabilitate și rezistență, astfel încât aceștia să rămână în condiție impecabilă pe o perioadă îndelungată.

Lentilele ochelarilor de vedere Ana Hickmann AH1453 07A asigură o corecție optică precisă, oferind o vedere clară și confortabilă. Acestea sunt realizate din materiale de înaltă performanță, asigurând un contrast și o claritate excelentă a imaginii. Astfel, veți experimenta o vizualizare superioară și un confort vizual optim.

Ochelarii de vedere Ana Hickmann AH1453 07A sunt și un accesoriu de modă care vă completează stilul personal. Designul lor modern și atrăgător vă permite să vă exprimați personalitatea și să vă evidențiați gustul rafinat în materie de modă. Acești ochelari sunt perfecti pentru a completa ținutele rafinate și pentru a atrage privirile celor din jur.

Ochelarii de vedere dama Ana Hickmann AH1453 07A oferă o combinație perfectă între stil și funcționalitate, fiind concepuți pentru a vă oferi o vedere precisă și confortabilă, dar și pentru a vă face să vă simțiți încrezătoare și elegante în orice situație. Aceștia reprezintă o alegere excelentă pentru femeile moderne și active care apreciază tendințele actuale în materie de modă și își doresc să aibă un aspect impecabil.

Cu ochelarii de vedere dama Ana Hickmann AH1453 07A, veți beneficia de un design armonios, de ochi odihniți și sănătoși, precum și de un stil distinctiv care vă va aduce admirație și apreciere. Fie că îi purtați la locul de muncă, în timpul activităților de zi cu zi sau la evenimente speciale, acești ochelari vă vor completa într-un mod elegant și atrăgător.

Producator: Ana Hickmann
Model: AH1453 07A
Pentru: Dama
Culoare rama: Visiniu
Stil rama: Fluture
Material rama: Metal
Tip rama: Rama completa
Latime lentile: 53 mm
Lungime brate: 142 mm
Punte nazala: 17 mm
Inaltime lentile: 47 mm
Latime rama: 135 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH1453 07A”