Ochelarii de vedere pentru damă Ana Hickmann AH1455 07A sunt o alegere elegantă și sofisticată pentru femeile moderne care doresc să își evidențieze stilul personal și să obțină o vedere clară și confortabilă.

Acești ochelari de vedere au un design distinctiv, cu detalii rafinate și o finisare impecabilă. Materialele de înaltă calitate utilizate în producția lor asigură durabilitate și rezistență, oferindu-vă un accesoriu de modă de încredere.

Ochelarii Ana Hickmann AH1455 07A combină armonios stilul și funcționalitatea. Forma și culoarea ramei adaugă un element de eleganță și rafinament, făcându-i potriviți pentru o varietate de ținute și ocazii. Acești ochelari de vedere vor atrage cu siguranță privirile și vor evidenția gustul rafinat al purtătoarei.

Ochelarii de vedere Ana Hickmann AH1455 07A nu sunt doar un accesoriu de modă, ci și un instrument esențial pentru sănătatea ochilor. Aceștia sunt proiectați pentru a oferi o corecție optică precisă, asigurând o vedere clară și o percepție îmbunătățită a contrastului și clarității. Prin purtarea acestor ochelari, veți experimenta confort vizual și ochii dvs. se vor odihni chiar și în timpul activităților de zi cu zi.

Ochelarii de vedere Ana Hickmann AH1455 07A reflectă tendințele actuale în materie de design și modă. Acești ochelari sunt creați pentru a se potrivi perfect în stilul de viață al femeilor moderne și pentru a le adăuga un plus de încredere și expresie personală. Fie că îi purtați la birou, la întâlniri sociale sau în timpul activităților recreative, acești ochelari vă vor completa ținutele rafinate și vă vor atrage admirația și aprecierea celor din jur.

Ochelarii de vedere dama Ana Hickmann AH1455 07A reprezintă o alegere excelentă pentru femeile moderne care doresc să îmbine stilul, confortul vizual și sănătatea ochilor. Cu un design distinctiv, materiale de calitate și atenție la detalii, acești ochelari vor adăuga o notă de eleganță și rafinament oricărei ținute, transformându-vă în centrul atenției și evidențiindu-vă gustul rafinat.

Producator: Ana Hickmann
Model: AH1455 07A
Pentru: Dama
Culoare rama: Visiniu
Stil rama: Fluture
Material rama: Metal
Tip rama: Rama completa
Latime lentile: 54 mm
Lungime brate: 142 mm
Punte nazala: 17 mm
Inaltime lentile: 50 mm
Latime rama: 137 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH1455 07A”