Ochelarii de vedere pentru femei Ana Hickmann AH1475 09A sunt o alegere excelentă pentru cele care caută un design elegant și stilat. Acești ochelari sunt creați cu atenție la detalii și sunt realizati cu materiale de înaltă calitate, asigurând durabilitate și confort pe termen lung.

Designul acestor ochelari de vedere este unul atrăgător, cu linii fluide și forme elegante. Combinația de culori, în special tonurile de negru și aur, adaugă un aspect sofisticat și rafinat. Acești ochelari de vedere se potrivesc perfect în orice situație, fie că este vorba de activități de zi cu zi, de o zi la birou sau de evenimente speciale.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale ochelarilor de vedere este corecția optică pe care o oferă. Ochelarii Ana Hickmann AH1475 09A asigură o vedere clară și un contrast îmbunătățit, permițându-vă să vedeți lumea în toată splendoarea ei. De asemenea, acești ochelari oferă un confort sporit, datorită ajustării perfecte și a materialelor de calitate care se simt ușoare și confortabile pe nas.

Ochelarii de vedere nu sunt doar un instrument pentru corectarea vederii, ci și un accesoriu de modă important. Prin alegerea ochelarilor potriviți, puteți exprima personalitatea și stilul propriu. Ochelarii de vedere Ana Hickmann AH1475 09A oferă un stil unic, adăugând un plus de încredere, admirație și apreciere. Aceștia sunt accesorii de modă care reflectă tendințele actuale și completează perfect ținutele elegante.

Indiferent de activitatea pe care o desfășurați, acești ochelari de vedere vă vor oferi o vedere clară și confortabilă, astfel încât să vă puteți bucura de fiecare moment. Fie că este vorba de activități de rutină sau de momente speciale, ochelarii Ana Hickmann AH1475 09A vă vor îmbunătăți experiența vizuală și vă vor permite să vă exprimați stilul personal într-un mod elegant și rafinat.

Alegeți ochelarii de vedere dama Ana Hickmann AH1475 09A pentru a vă bucura de calitate, confort și un stil unic în fiecare zi. Acești ochelari de înaltă calitate vă vor însoți în călătoria dumneavoastră, oferindu-vă o vedere clară și expresia autentică a stilului dumneavoastră de viață sofisticat.

Producator: Ana Hickmann
Model: AH1475 09A
Pentru: Dama
Culoare rama: Auriu
Material rama: Metal
Tip rama: Rama completa
Latime lentile: 55 mm
Lungime brate: 142 mm
Punte nazala: 17 mm
Inaltime lentile: 48 mm
Latime rama: 136 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH1475 09A”