Ochelarii de vedere pentru femei Ana Hickmann AH1487T 12A sunt o alegere elegantă și sofisticată pentru cele care doresc să își exprime stilul și personalitatea prin accesoriile lor. Aceste rame de ochelari sunt concepute cu atenție la detalii și au un design distinctiv, care combină trăsături clasice cu elemente moderne.

Unul dintre aspectele remarcabile ale ochelarilor de vedere Ana Hickmann AH1487T 12A este utilizarea ramei din acetat de înaltă calitate. Acest material oferă nu doar durabilitate și rezistență, ci și un aspect elegant și rafinat. Ramele acetat sunt confortabile de purtat și se adaptează ușor formei feței, oferind un ajustaj precis.

O altă caracteristică importantă a acestor ochelari de vedere este posibilitatea de a avea lentile cu corecție optică. Indiferent dacă aveți nevoie de corecție pentru miopie, hipermetropie sau alte afecțiuni oculare, ochelarii Ana Hickmann AH1487T 12A pot fi personalizați pentru a vă asigura o vedere clară și confortabilă.

Designul ochelarilor de vedere Ana Hickmann AH1487T 12A este atemporal și versatil, putând fi purtați în diverse ocazii și stiluri vestimentare. Detaliile subtile precum logo-ul Ana Hickmann sau detaliile de finisare adaugă un aer sofisticat și distinctiv acestor ochelari.

Este important să menționăm că ochelarii de vedere Ana Hickmann AH1487T 12A sunt mai mult decât un simplu instrument de corecție a vederii, aceștia sunt și un accesoriu de modă apreciat de către cei din jur. Purtați cu încredere, acești ochelari vor atrage admirația și vor evidenția stilul și personalitatea dumneavoastră.

Ochelarii de vedere dama Ana Hickmann AH1487T 12A reprezintă o alegere excelentă pentru femeile care caută eleganță, stil și calitate într-un accesoriu esențial. Cu un design sofisticat, materiale de înaltă calitate și posibilitatea de a avea lentile personalizate, acești ochelari de vedere sunt o opțiune perfectă pentru a vă îmbunătăți vederea și a vă pune în valoare frumusețea.

Producator: Ana Hickmann
Model: AH1487T 12A
Pentru: Dama
Culoare rama: Verde
Stil rama: Rectangular
Material rama: Metal
Tip rama: Rama completa
Latime lentile: 54 mm
Lungime brate: 140 mm
Punte nazala: 17 mm
Inaltime lentile: 40 mm
Latime rama: 137 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH1487T 12A”