Ochelarii de vedere pentru femei Ana Hickmann AH1488T 01A sunt o alegere perfectă pentru cele care doresc să-și exprime stilul personal și să aibă o vedere clară și confortabilă. Această pereche de ochelari de vedere îmbină în mod armonios designul sofisticat cu funcționalitatea optimă.

Ramele ochelarilor de vedere Ana Hickmann AH1488T 01A sunt realizate dintr-un material de înaltă calitate, asigurând durabilitate și rezistență în timp. Acestea prezintă un design elegant, cu detalii subtile și finisaje impecabile, care adaugă un aer rafinat și distins oricărei ținute.

Ochelarii de vedere Ana Hickmann AH1488T 01A sunt prevăzuți cu lentile personalizate, care pot fi adaptate nevoilor fiecărei persoane în parte. Aceste lentile asigură o corecție optică precisă și claritate vizuală, permițându-vă să vedeți lumea în detalii și cu acuratețe.

Unul dintre avantajele acestor ochelari de vedere este ajustajul precis, care vă permite să obțineți o potrivire perfectă pe forma feței. Astfel, veți experimenta un confort optim și o fixare sigură pe nas și urechi, indiferent de activitățile pe care le desfășurați.

Ochelarii de vedere Ana Hickmann AH1488T 01A sunt caracterizați de un stil atemporal și versatil, potrivindu-se perfect oricărei ocazii sau stil vestimentar. Indiferent că îi purtați la locul de muncă, la întâlniri sociale sau în timpul activităților de zi cu zi, aceștia vor adăuga un plus de eleganță și rafinament ținutei dumneavoastră.

Logo-ul Ana Hickmann discret poziționat pe rame adaugă un element distinctiv și subliniază calitatea și autenticitatea ochelarilor. Aceștia sunt mai mult decât un simplu accesoriu de modă, reprezentând un simbol al încrederii și stilului personal.

Ochelarii de vedere dama Ana Hickmann AH1488T 01A sunt creați cu grijă și atenție la detalii, oferindu-vă o experiență de purtare plăcută și încredere în calitatea produsului. Indiferent de forma feței sau de preferințele dumneavoastră în materie de stil, această pereche de ochelari de vedere va fi cu siguranță o alegere excelentă pentru a vă îmbunătăți vederea și a adăuga un plus de frumusețe și eleganță ținutelor dumneavoastră.

Producator: Ana Hickmann
Model: AH1488T 01A
Pentru: Dama
Culoare rama: Roz
Stil rama: Rectangular
Material rama: Metal
Tip rama: Rama completa
Latime lentile: 54 mm
Lungime brate: 140 mm
Punte nazala: 17 mm
Inaltime lentile: 42 mm
Latime rama: 137 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH1488T 01A”