Ochelarii de vedere pentru dame Ana Hickmann AH1506T 09A sunt o alegere remarcabilă pentru femeile care doresc să aducă un plus de stil și eleganță în aspectul lor. Această pereche de rame de ochelari face parte din colecția Ana Hickmann, cunoscută pentru designul său sofisticat și atenția la detalii.

Designul ramei Ana Hickmann AH1506T 09A este feminin și atrăgător, cu linii elegante și forme contemporane. Ramele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, asigurându-vă durabilitate și rezistență pe termen lung.

Un aspect remarcabil al ochelarilor de vedere Ana Hickmann AH1506T 09A este atenția acordată detaliilor și finisajelor deosebite. Fiecare element al ramei este lucrat cu precizie și atenție la calitate, adăugând un plus de rafinament și stil.

Ana Hickmann AH1506T 09A este disponibil în nuanța „09A”, care completează perfect stilul și personalitatea purtătoarei. Această nuanță poate varia în funcție de finisajul și efectele de culoare utilizate.

Pe lângă aspectul estetic, ramele de ochelari de vedere Ana Hickmann AH1506T 09A oferă și o corecție vizuală precisă. Puteți adăuga lentilele potrivite prescripției dumneavoastră pentru a vă bucura de o vedere clară și confortabilă în orice situație.

Confortul este un aspect esențial al ochelarilor de vedere Ana Hickmann AH1506T 09A. Aceștia sunt proiectați pentru a se potrivi perfect pe față, oferindu-vă o purtare plăcută și fără disconfort.

Ochelarii de vedere Ana Hickmann AH1506T 09A sunt alegerea perfectă pentru femeile care doresc să aducă un plus de stil și eleganță în aspectul lor. Cu un design feminin și atrăgător, atenție la detalii și nuanță distinctă, aceștia vă vor ajuta să vă exprimați personalitatea și să vă bucurați de o vedere clară și confortabilă în același timp.

Producator: Ana Hickmann
Model: AH1506T 09A
Pentru: Dama
Culoare rama: Negru
Material rama: Metal
Tip rama: Rama completa
Latime lentile: 54 mm
Lungime brate: 140 mm
Punte nazala: 17 mm
Inaltime lentile: 41 mm
Latime rama: 135 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH1506T 09A”