Ochelarii de vedere pentru dame Ana Hickmann AH1516 01A sunt o alegere elegantă și sofisticată pentru femeile care doresc să-și completeze ținutele cu un accesoriu de impact și să aibă o vedere clară și confortabilă.

Designul ramei Ana Hickmann AH1516 01A este distinctiv și feminin, cu linii curate și detalii elegante. Ramele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, asigurându-vă rezistență și durabilitate pe termen lung.

Un aspect remarcabil al ochelarilor de vedere Ana Hickmann AH1516 01A este atenția acordată detaliilor și finisajelor deosebite. Fiecare element al ramei este lucrat cu precizie, adăugând un plus de rafinament și stil.

Nuanța „01A” a ramei completează perfect stilul și personalitatea purtătoarei. Aceasta poate varia în funcție de finisajul și efectele de culoare utilizate, oferindu-vă posibilitatea de a vă potrivi cu diverse ținute și stiluri.

Pe lângă aspectul estetic, ramele de ochelari de vedere Ana Hickmann AH1516 01A oferă și o corecție vizuală precisă. Puteți adăuga lentilele potrivite prescripției dumneavoastră pentru a vă bucura de o vedere clară și confortabilă în orice situație.

Confortul este un aspect esențial al ochelarilor de vedere Ana Hickmann AH1516 01A. Aceștia sunt proiectați să se potrivească perfect pe față, oferindu-vă o purtare plăcută și fără disconfort.

Ochelarii de vedere Ana Hickmann AH1516 01A sunt alegerea perfectă pentru femeile care doresc să își exprime stilul și să aibă o vedere clară și confortabilă. Cu un design distinctiv, atenție la detalii și o corecție vizuală precisă, aceștia vă vor ajuta să vă evidențiați personalitatea și să vă bucurați de o experiență vizuală excelentă.

Producator: Ana Hickmann
Model: AH1516 01A
Pentru: Dama
Culoare rama: Maro
Material rama: Metal
Tip rama: Rama completa
Latime lentile: 54 mm
Lungime brate: 142 mm
Punte nazala: 16 mm
Inaltime lentile: 41 mm
Latime rama: 135 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH1516 01A”