Ochelarii de vedere pentru dame Ana Hickmann AH6517 G21 sunt un accesoriu de modă și funcțional pentru femeile care își doresc să își pună în valoare frumusețea și să aibă o vedere clară și confortabilă în același timp.

Designul acestor ochelari de vedere Ana Hickmann AH6517 G21 este elegant și sofisticat, potrivindu-se perfect femeilor care caută un stil rafinat. Forma și linia ramei sunt concepute pentru a se potrivi armonios pe forma feței, oferind un aspect estetic plăcut.

Acești ochelari de vedere sunt fabricați din materiale de înaltă calitate, garantând durabilitate și rezistență în timp. Fiecare detaliu este atent finisat, iar ramele sunt concepute pentru a fi confortabile și ușoare, asigurându-vă o purtare plăcută pe durata întregii zile.

Culoarea „G21” a ramei adaugă un plus de stil și personalitate. Aceasta poate varia în funcție de nuanța și finisajul ales, permițându-vă să vă potriviți ochelarii cu diferite ținute și stiluri.

Ochelarii de vedere Ana Hickmann AH6517 G21 sunt concepuți pentru a oferi o corecție vizuală precisă și claritate optimă. Puteți adăuga lentilele potrivite prescripției dumneavoastră pentru a beneficia de o vedere clară și confortabilă în orice situație.

Acești ochelari de vedere sunt o combinație între stil și funcționalitate, oferindu-vă nu doar o vedere clară, ci și un accesoriu de modă care vă completează ținuta și vă evidențiază personalitatea. Cu ochelarii de vedere Ana Hickmann AH6517 G21, veți fi încrezătoare și elegante în orice moment al zilei.

Ochelarii de vedere dama Ana Hickmann AH6517 G21 sunt alegerea perfectă pentru femeile moderne și sofisticate. Cu un design elegant, materiale de înaltă calitate și corecție vizuală precisă, acești ochelari vă vor oferi o vedere clară și confortabilă, completându-vă stilul și personalitatea.

Producator: Ana Hickmann
Model: AH6517 G21
Pentru: Dama
Culoare rama: Havana
Material rama: Plastic
Tip rama: Rama completa
Latime lentile: 54 mm
Lungime brate: 142 mm
Punte nazala: 16 mm
Inaltime lentile: 42 mm
Latime rama: 138 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH6517 G21”