Rame ochelari de vedere dama VERSACE VE1261B 1457

Producator: VERSACE
Model: VE1261B 1457
Pentru: Dama
Culoare rama: Negru, Auriu
Stil rama: Ochi de pisica
Material rama: Metal
Tip rama: Semi rama
Latime lentile: 52 mm
Lungime brate: 140 mm
Punte nazala: 17 mm

Mitul Versace dateaza din 1978 cand casa de moda italiana a fost fondata de Gianni Versace. Arhitectul tendintelor moderne a adus la un loc arta, celebritatea, stilul, rock`n`roll-ul, baletul si teatrul pentru a crea formula perfecta ce sta in continuare la baza acestui brand. Primul designer care a realizat importanta si valoarea manechinelor si a celebritatilor de pe covorul rosu, a transformat brandul Versace intr-un simbol universal al fascinatiei si decadentei. A atras atentia mass media pana in punctul in care toata lumea nu a avut incotro decat sa il urmeze.
Tinutele de-a dreptul provocatoare merg mana in mana cu rafinamentul in ceea ce priveste acest brand, iar aceasta abordare a fost extrem de familiara pentru fratii designerului, Donatella si Santo Versace, care inca de la inceput, au contribuit la viziunea acestui brand. Unul s-a concentrat pe imaginile publicitare somptuoase si celalalt pe partea de administrare a acestui imperiu. Dupa pierderea tragica a lui Gianni in 1997, Donatella a preluat conducerea. Ca vicepresedinte al comisiei si director de creatie, zeita fashion-ului, supravegeaza fiecare colectie de sub tutela Gianni Versace: Atelier Versace, Versace Couture, Versace Sports, Versace Home Collection, Versace Jeans Couture, Versace Collection, Young Versace, si Versus, conducand brand-ul intr-o noua era. Donatella pastreaza viu spiritul Versace extinzand granitele brandului cu o linie de cosmetice si una de bijuterii, impreuna cu Palazzo Versace, primul hotel de sase stele Versace.
Colectia de ochelari de soare Versace si rame de ochelari Versace, asociaza esenta brandului cu inovatia tehnica, remarcandu-se, in plus, detaliile vizuale specifice casei de moda italiene mentionate anterior.
Cauta in colectia de ochelari de soare si de rame pentru ochelarii de vedere de la brandul Versace, modelul care ti se potriveste!

Descriere
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Nume produs
Rame ochelari de vedere dama VERSACE VE1261B 1457
Pret
RON 927.49
Stoc
Available in Stock

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rame ochelari de vedere dama VERSACE VE1261B 1457”