Alege o pereche de ochelari de soare unisex, modelul Clubmaster Ray-Ban, care sa se potriveasca cu stilul tau de viata avangardist!

Modelele de ochelari de soare au fost inspirate de contracultura anilor 1960, Clubmaster Ray-Ban simbolizand o raceala fata de educatia clasica a acelor ani.

Avand o rama neobisnuita, si o forma distinca a lentilor, Clubmaster Ray-Ban sa impus in randul tinerilor acelor vremuri, definind astfel un nou stil de viata.

Ochelarii de soare Clubmaster sunt inconfundabili, avand trasaturi specifice: rame speciale ce atrag atentia asupra liniei sprancenelor, mai ingrosate in partea de sus, denumite si rame browline. Ramek

Descopera ochelarii de soare modelul Clubmaster al brandului Ray-Ban pentru barbati sau femei, intr-o gama variata de combinatii de rame si lentile de culori diferite, pentru un stil Ray-Ban autentic, care sa defineasca si stilu tau.

Modelul de ochelari de soare Clubmaster Ray-Ban se poate potrivi oricarui look, acesta avand ca trasatura definitorie versatilitatea.

Clubmaster Ray-Ban
Ochelari Clubmaster Ray-Ban

Printre cele mai populare nuante de ochelari de soare Clubmaster sunt ramele cu cadru negru, dar si cele care au finisaje vintage sau marmura. Lentilele ochelarilor de soare Clubmaster Ray-Ban pot fi patrate sau dreptunghiulare, sau pot fi modelul Clubround cu lentilele rotunjite si linia sprancenei curbate.

Fiecare model de ochelari de soare Clubmaster a marcii Ray-Ban este disponibil intr-o gama larga de lentile: solide, gradiente, oglinda, polarizati, clari, sau altele.

Ramele se gasesc intr-o varietate de culori, fiind o sursa inepuizabila de idei pentru look-ul tau original.

Ochelarii de soare Clubmaster al brandului Ray-Ban, face parte din modelele care amintesc de stilul cool al generatiei beat, fiind un model preferat in special de cei care prefera o reintoarcere la stilul retro.

Toti ochelarii Ray-Ban sunt realizati in urma unui proces complex de creare, de la proiectare pana la verificarea finala a calitatii. Ei sunt fabricati din materiale precum: acetat, titan si metal hipoalergenic. Scopul fiecarei etape a procesului de fabricare consta in crearea unui stil perfect, a functionalitatii si confortulului care fac din Ray-Ban un brand distinctiv, cunoscut la nivel mondial.

Protectia UV400 care este aplicata 100% pe lentilele ochelarilor Clubmaster Ray-Ban asigura atat confort cat si functionalitate imbinand totodata utilul cu placutul.

Cauta in colectia noastra de ochelari de soare de la magazinele online din tara, modelul de ochelari de soare Clubmaster Ray-Ban care ti se potriveste.

Ochelari Online

Catalog de ochelari online