Alege Ochelari de soare Polaroid din colectiile disponibile ale brandului in toate magazinele de top din tara.

Ochelari de soare Polaroid
Ochelari de soare Polaroid

Brandul Polaroid a luat nastere in 1937, fiind unul dintre pionerii in domeniul opticii medicale. Numele de Polaroid exprima din start revolutia tehnologica cu care acest brand a schimbat domeniul, lentilele de soare polarizate fiind inventia cu care acest brand si-a asigurat locul printre competitori.

Polaroid a fost primul brand care a utilizat filtru de polarizare pentru ochelari de soare, oferind astfel o calitate ridicata lentilelor, impreuna cu materialele utilizate si tehnologiile folosite pe parcurs pentru producerea acestora.

In timp Polaroid a investit si in estetica produselor sale, astfel ca atunci cand cumperi ochelari de soare Polaroid, achizitionezi un accesoriu modern si functional care sa te puna in valoare.

Ochelari de soare Polaroid reprezinta acei ochelari care datorita lentilelor polarizate, iti protejeaza ochii si atunci cand lumina este reflectata pe suprafete reflectorizante, avand un filtru optic specific care reduce orbirea si stralucirea specifica.

Atunci cand alegi ochelari de soare Polaroid, alegi un plus de confort si o vedere imbunatatita indiferent de conditiile de mediu, mai ales daca suferi de sensibilitate la lumina sau esti expus unor conditii de lumina desosebit de puternica. Reducerea stralucirii ajuta automat la reducerea oboselii ochilor.

Alege Ochelari de soare Polaroid din gama variata de produse prezente in magazinele online din Romania, descoperiti-va in stilul vesel si mereu la moda al ochelarilor de soare din colectiile Polaroid, pentru momente luminoaste in aer liber.

Cauta culoarea ta preferata Polaroid, care sa se potriveasca cu starea ta de sporit si in acelasi timp sa iti asigure confortul ochilor specific ochelarilor de soare polarizati originali.

Ochelari de soare Polaroid
Ochelari de soare Polaroid

Poti gasi in galeria de ochalri de soare Polaroid, ochelari sustenabili, pentru a alege o viata plina de culoare direct din natura. Polaroid a reusit sa isi tina promisiunea fata de natura, realizand ochelari de soare si rame din materiale bio si reciclate, pentru colectia Polaroid Sustainable Choice. Alegand produse din aceasta colectie, vei face un gest mic care poate face diferenta.

Cauta in colectia de ochelari de soare Polaroid, modelul care ti se potriveste!

Ochelari Online

Catalog de ochelari online