[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Alege Ochelari de soare si Rame de ochelari de vedere Alexander McQueen din colectiile disponibile ale brandului in toate magazinele de top din tara.

Rame de vedere si ochelarii de soare Alexander McQueen,produse de lux elegante si pline de teatralitate, calitative si sofisticate.

Alexander McQueen

Alexander McQueen, cunoscut de prieteni și familie drept Lee, s-a născut și a fost educat la Londra. A părăsit școala la 16 ani pentru a deveni ucenic la Savile Row din Mayfair – centrul istoric al croitoriei britanice pentru bărbați, mai întâi la Anderson & Sheppard, apoi la Gieves & Hawkes, unde a învățat tehnici tradiționale de croitorie. Mai târziu s-a ocupat cu decupajul tiparelor la Costuiers Angels & Bermans.

Articolele create de Alexander McQueen definesc o moda romantica si provocatoare, sinonima cu moda couture britanica moderna. 

Traditia din spatele brandului Alexander McQueen vorbeste despre un nivel al artei si al maiestriei pe care numai putini l-au atins. Estetica unica, ce nu se regaseste numai pe podiumurile de moda, a reinventat modul in care este perceputa feminitatea. Brandul este recunoscut la nivel mondial datorita stilului emblematic si croielilor impecabile.

McQueen și-a lansat propriul brand în anul 1992. El a fost numit Chief Designer la Givenchy în 1996, succedându-i lui John Galliano. În decembrie 2000, Gucci Group – actualul Kering – a achiziționat o participație majoritară în compania lui McQueen, iar el a continuat să activeze ca director de creație. Relația furtunoasă a lui McQueen cu Givenchy s-a încheiat în anul 2001.

Ochelarii de soare  si ramele pentru ochelarii de vedere marca Alexander McQueen mențin un stil sobru și clasic, pentru a satisface gusturile tuturor celor care iubesc ochelarii de soare de înaltă calitate potriviți pentru fiecare sezon. Ramele metalice sau din acetat prezintă culori sobre, dar și modele vesele cu lentile colorate și forme geometrice mai speciale. Unele dintre modele au, de asemenea, un pod dublu și decorațiuni metalice pe lentile sau pe brațe, acolo unde este gravată semnătura lui Alexander McQueen.

Ochelarii de soare  si ramele pentru ochelarii de vedere Alexander McQueen sunt realizați din acetat sau metal, uneori cele două materiale unindu-se în același model pentru a crea elemente decorative în jurul lentilelor sau pe brațe. Materialele folosite sunt de calitate premium și modelate astfel încât să fie ușoare și capabile să se adapteze la forma fiecărei fețe. În plus, fiecare preferință își va găsi echivalentul în această colecție minunată, datorită sortimentului mare de forme și culori. 

Alege sa cauti o pereche de ochelari de soare sau de rame pentru ochelarii de vedere marca Alexander McQueen de pe site-ul nostru OchelariOnline.ro si îți vei putea găsi în cel mai scurt timp o pereche care se potrivește stilului și nevoilor tale, indiferent că ești în căutarea unui stil clasic sau a unui model în tendințe. 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ochelari Online

Catalog de ochelari online