Accesarea site-ului OchelariOnline.ro presupune si acceptarea acestor Termeni si Conditii de Utilizare.

Daca nu sunteti de acord cu conditiile acestui site ,va rugam sa parasiti site-ul.  

Site-ul OchelariOnline.ro este un agregator de ceasuri si bijuterii din ofertele magazinelor din Romania.

OchelariOnline.ro aduna mai multe magazine romanesti in domeniu pentru a oferii utilizatorilor sai un catalog complet de ceasuri si bjuterii, si pentru a fimbunatatii experienta cumparaturilor online pentru acestia.

Produsele prezentate pe site  sunt furnizate de retele de marketing afiliat si magazine online. OchelariOnline.ro NU ESTE UN MAGAZIN, nu vinde produse. OchelariOnline.ro pune la dispozitie utilizatorilor sai o selectie bogata de ceasuri si bijuterii, si ofertele magazinelor online pentru acestea.Toate intr-un singur loc, pentru a va bucura de experienta unor cumparaturi rapide si simple. Dupa gasirea produsului preferat, un singur click va redirectiona utilizatorul catre magazinul online din care poate achizitiona produsul dorit.

Valabilitatea ofertelor si produselor prezentate pe site nu este responsabilitatea OchelariOnline.ro

Utilizatorul poate alege din mii de produse pune la dispozitie, pentru a gasi produsul care i se potriveste.

Utilizarea OchelariOnline.ro se face pe propria raspundere. OchelariOnline.ro nu se face responsabila si nici nu va fi trasa la raspundere pentru problemele cauzate de utilizarea site-ului.

Continutul site-ului OchelariOnline.ro este proprietatea OchelariOnline.ro , si a furnizorilor sai, si este protejat de catre legislatia in vigoare cu privire la Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Prelucrarea datelor cu caracter personal si cookie se va face in conformitate cu legislatia in vigoare, si anume cu Regulamentul European de Protectia a datelor cu caracter personal (Regulament (UE) 2016/679 aplicabil din 25 mai 2018), dupa cum este prezentat in cadrul Politicii de confidentialitate si a Politicii de cookie de pe site-ul OchelariOnline.ro . 

Ne rezervam dreptul de a schimba si actualiza in orice moment cotinutul acestui site, cat si termenii si conditiile de utilizarea a acestuia fara o notificare prealabila. Pentru a fi la curent cu aceste modificari, va rugam sa verificati periodic aceasta sectiune.

Ochelari Online

Catalog de ochelari online