Ochelarii de vedere pentru damă Furla VFU495 0700 sunt o alegere perfectă pentru femeile care doresc să-și exprime stilul personal și să adauge un element distinctiv la ținutele lor. Această pereche de rame de ochelari face parte din colecția Furla, cunoscută pentru designul său elegant și atenția la detalii.

Designul ramei Furla VFU495 0700 este feminin și sofisticat, cu linii subtile și forme curate. Ramele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, oferindu-vă rezistență și confort pe durata purtării.

Un aspect remarcabil al ochelarilor de vedere Furla VFU495 0700 este atenția la detalii și finisajele deosebite. Fiecare element al ramei este realizat cu grijă, pentru a adăuga o notă de eleganță și rafinament ochelarilor.

Furla VFU495 0700 este disponibil în nuanța „0700”, care poate varia în funcție de finisajul și efectele de culoare utilizate. Această nuanță adaugă o notă de farmec și subliniază stilul și personalitatea purtătoarei.

Pe lângă aspectul estetic, ramele de ochelari de vedere Furla VFU495 0700 oferă și o corecție vizuală precisă. Puteți adăuga lentilele potrivite prescripției dumneavoastră pentru a vă bucura de o vedere clară și confortabilă în orice situație.

Confortul este un aspect esențial al ochelarilor de vedere Furla VFU495 0700. Aceștia sunt proiectați să se potrivească perfect pe față, oferindu-vă o purtare plăcută și fără disconfort.

Ochelarii de vedere Furla VFU495 0700 sunt alegerea ideală pentru femeile care doresc să adauge eleganță și stil în aspectul lor. Cu un design feminin și sofisticat, atenție la detalii și nuanță distinctă, aceștia vă vor ajuta să vă exprimați stilul personal și să vă bucurați de o vedere clară și confortabilă în același timp.

Producator: Furla
Model: VFU495 0700
Pentru: Dama
Culoare rama: Negru
Stil rama: Ochi de pisica
Material rama: Acetat
Tip rama: Rama completa
Latime lentile: 53 mm
Lungime brate: 140 mm
Punte nazala: 18 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rame ochelari de vedere dama Furla VFU495 0700”